Wednesday, December 29, 2010

we had joy and fun !

Assalamualaikum , hye !

setelah perkataan " bosan " mendapat rating yang tinggi dalam blog aku , ayah nan ibu aku pun bawalah aku nan 2 dak kecik tu p jalan - jalan .. aku terpaksa bawa beg sebab banyak harta aku nak simpan dalam tu ..  aku ta na mess kan poket aku macam poket doremon ... macam - macam adaa macam iklan Astro kann .. =_="

oke lah , act kitorang p taman ... haha .. bunyi ribena giler kan p taman .. act , belikan barang skolah dak - dak  ... tibe - tibe dorang neyh macam excited giler nampak taman tuu .. mula lah buat macam - macam aksi dalam kereta suruh berhenti .. oke laa , nak jaga hati dorang kann , p je laa .. sebelah taman tu ada sungai ... ayah aku de cakap sungai pe tu ... tapi aku lupa ! haha .. bila - bila la aku bagitaw ea ... malas nak cakap banyak derr .. layan pic je la ea .. lets de pics talk :)



 haa .. starting kene laa bgi pic ala - ala ribena kann ... since aku sekolah menengah , neyh la first time aku p tempat camneyh dan buat perangai gila macam neyh .. seb baek buaian tu kukuh ! haha ..



haa .. neyh pic aku & ibu tercinta .. exercise la konon ! drama belaka ~ haha


haa .. yang neyh budak kecik Abd . Qadir yang snap .. siap cakap " ta na la tangkap full size .. muka kakak qila macam biawak , adik nak tangkap kaki jela ! " ceyh ! kurengg punya budak !


haa .. neyh la 2 orang budak yang selalu huru - harakan dan ceriakan hidup aku , yang kiri , Muhammad Amirul Asyraaf & kanan Abd . Qadir Al Jailani .



haha .. kenapa aku rasa muda eyh ? de jawapan ? ---> PERASAN ! 


haha .. aku pun tergelak tengok pic neyh .. gian sangat nak naek papan gelongsor neyh kan .. macam neyh pn jadi larhh ! haha .. ribena gilerr weyhhhh ~


tengok , aku boleh menyorok belakang budak kecik neyh .. kecik tak aku ? ---> tu pun setelah penat berusaha =_="



usha - usha dulu sungai neyh .. nyaman je udaranya .. siap de pondok lagi .. rase nak tidur sini je ! boleh ta ?


gambar penutup , OTW na balik , sempat snap pic lagi .. ceyhh .. hantu camera sungguh kaw kann ! :)



p/s ---> aku pakai  SELIPAR  je kann .. pe de hal .. simple suda . bukan jauh pn dari rumah aku :) 
 Bukan cincai punya selipar tuu .. de jenama taw ! :D


oke laaa .. aku dah ta taw nak mengarut apa .. jumpa lagi .. daaa :)

4 comments:

I.Hazwani said...

hahah taman tu kan colourful, of course lah diorg nak singgah.

**kita yg dah besar pun rasa nak jugak p taman ;D

..: Cik Qila :.. said...

haha .. tu la pasal .. nex time kte p bdua eyh ? hihi ..

sukahaha said...

seronoknya main hehe..

jemput sini yer
blog Serbaguna
blog Matdin

..: Cik Qila :.. said...

dah singgah :)