Monday, December 27, 2010

Segmen Jom Berkenalan ( , " ) ( " , )

Assalamualaikum ..

haa .. baru je lepas publish entry , dah kene buat entry lagi .. haiyaaa ! org dah bagi homework , kene buat .. kerja neyh di tag oleh cikgu Amir Zarif .. bro , gwa baru cadang nak lepak - lepak depan tb .. kawan punya pasal , gwa layan laa kann ..

oke , let's start !


macam biasa , mesti de soalan kann .. jom uji minda !



1 .  Apakah status anda ?
haishh .. mesti la bujang .. belum berpunya lagi (:

2 . ceritakan tentang diri anda .
aku seorang yang sangat simple , bebas bergerak mengikut arah kaki tanpa make up , high heels , mahupun handbag . suka ketawa dan terus ketawa =_="

3 . ceritakan tentang blog anda .
blog aku ? camne nak cerita eyh ? blog aku yang macam korang nampak laa .. HAHA ..

4 . apa pandangan anda mengenai dunia blog ?
bagi aku , blogging mmg best .. bloggers yang otai - otai telah banyak ajar aku macam mana na cope nan dunia blog neyh .. mekasih mekasih ! HAHA . 


5 . nasihat anda terhadap yang baru didunia blog :)
teruskan berblogging selagi mampu .. banyak info yang boleh kita dapat selain daripada yang kita curik daripada pakcik google :)

6 . apakah keunikan diblog anda ?
uniknya ea ? unik sebab banyak bear ! haaa . kaw ade ? HAHA ..

7 . sampai bila anda didunia blog ni dan apa impian anda ?
aku akan terus berblogging selagi aku mampu dan impian aku adalah nak mencapai impian aku ! HAHA .. macam pelik je ayat aku kann ? halal laa ! :D


tag kod 4 org rakan :

alaa .. lg 2 tak taw la siapa .. siapa nak buat - buat laa :) .. 

lpas tuu ,link kan dekat ruangan komen disini

tarikh tutup : 3 januari 2011


3 comments:

:Cikgu Akim: said...

Seronok baca sumer jawapan n kisah hdup kamu!nice~

semoga berjaya capai segala impian dikalbu~kalau ada masa jenguk2 la rakan2 blogger yg join segmen jom berkenalan kat blog saya..nanti boleh tambah kenalan!

salam perkenalan dri saya bakal guru SP n Biology!!1..2..3..smile!

Innanie | Ariffin said...

salam perkenalan!!!

jom datang blog sy! baca cte best & menarik. Lagi-lagi en3 yang BUKAK MATA!

..: Cik Qila :.. said...

cikgu akim : ouhh .. tanx .. minor bio ? FYI , really loves biology ! best kann ... salam perkenalan ~

innanie : dah lawat & tinggal jejak ! selamat berkenalan ~