Saturday, December 11, 2010

buku , buku .. sape mau buku .. ?

haaa .. kerja pertama aku dah bermula .. jap lagi da start menjaga adik2 sedara yg nakalnya mencecah tahap infiniti ! eyh ,, kejap - kejap ! sape pasan aku lupa bagi salam ? oke , again !

Assalamualaikum ! 

haa .. nampak lebih sopan kan chek mat ? * sekadar rekaan :) * em , aku sebenarnya pening memikirkan nak bagi sape buku - buku aku yang setinggi gunung merapi neyh kann .. tunggu masa nak meletup lagi je .. hehe .. maklum la .. aku neyh mana ada adik .. kalau ada , buleh aku humban je buku - buku tu dalam bilik adik aku kann .. baru la lapang sikit aku nak berehat kt bilik aku neyh ..


nak hantar recycle , macam sayang kan .. mahal aku beli doe ! ada buku latihan yang suci murni dan belum dinodai lagi .. membazir betul aku neyh ! yaa .. qila memang memilih dalam membuat latihan , hanya melayan soalan yang tidak berbelit - belit dan senang di matanya sahaja .. itu fakta ! sumpa aku jujur . haha ..


oke , penyelesaian yang aku fikir rasional buat masa neyh , sape - sape yang bace entry neyh kenal aku , dan nak jimatkan duit serta meringankan beban ibu bapa awak semua , contact kite ea ... nanti kite bagi semuuaaaaaaaa buku - buku kita kat awk .. jimat kann ? awak tak payah nak pergi kedai buku rata - rata cari buku kann .. tapi , make sure yang awak amik sains tulen tw ! nak bagi sepupu aku , hampess , dye amik akaun .. haihh .. membazir - membazir .. tak bule dapat buku bertuah aku kann .. hehe .. * mintak - mintak dye ta baca entry neyh , naya aku kene pelangkung nanti ! haha .. *


oke laa .. i have to go ! ada mesyuarat dengan jemaah menteri dekat Norway .. haha ~

4 comments:

ChuyRy said...

aku dah kemas kertas2..tapi aku x tahu nak hantar recycle yang mana..sayang pon ada..tapi nanti penuh plak bilik aku..haha

nurieqah said...

aq x usik2 pn buku2 n kertas2 aq....mlas la plak nk kmas...

..: Cik Qila :.. said...

ketas2 ak belambak ! kalau jual , mau ak beli bmw sbijik ! haha ..

nurieqah said...

kalo cm2..
aq tmpngkn skali ketas2 aq kt ko..
bley ko beli keta yg mhal skit...