Monday, April 4, 2011

fun at the peak.

Assalamualaikum semuaa.
lame tak update, so, watsup there.?

weekend baru2 ni aku, abang aku, akak aku, anaknya dan abang ipar aku p genting. kalau na cakap family cm ta kene gaye je kann, sebab ta complete. hehe. saja jalan-jalan. well, aku malas nak tulis panjang-panjang. lets the pics explain yup. lebih ringkas dan mudah.

*** amaran --> post ini akan sarat dengan gambar, sape yang tak nak tgk saye berphotoGEDIK sila click button x di sudut kanan tab anda. tq :)



lets checkitout bebeyh.!






 dinner time.! restoran ni sediakan makanan arab. sumpa sedap weyhh.! ta sempat na snap gamba sebab berselera sngat makan. hehe.



tima na check out dari hotel. aku nan akk tercinta dan anak buah aku. tengok beg bersepah kann.? de lg beg yg tersembunyi nih tw.! hehe.



baru lepas lunch, nak p genting, de lak org ngah shooting. FYI, insan itu adalah ery putra ye. tp bile jao ta nmpak. segan kot na tgkap dekat-dekat. -.-"



atas keinsafan time tak sempat snap makanan sedap, time nih cepat-cepat aku keluarkan camera.! haha. menu ikan pari bakar, ikan talapia bakar, ikan keli bakar ta smpai lg. memang kenyang weyhh ~



ni lahh restorannya. tapi aku snap gamba banner je. jadi lahh kan. aku nak snap kat luar segan. orang ramai. saye kan pemaluu. -.-"



dalam cable car d genting. bertenang jaa. :)



oke, sape rase na p genting tapi ta de sape yang na tolong angkat luggage. contact jaa aku. amik part time kat sini. --> oke, tu tipu.! **nape ak nmpak pendek ea.? sedarlahh, kaw mmg pendek.! tgi pn 161cm jaa. -.-"



nih la akk ak tersayang dengan suaminya. mekasih kak, loves u so much.! :D



aku dan abg aku. macam sengal, tapi aku suka gamba nih.! hehe.




aku ngan abg aku lagi. plus dengan anak buah kami. sekali tgk mcm somi isteri pn hade.! haha. qila, jgn jadikan abg kaw sebagai mangsa angan-angan kaw. haha.



dalam theme park. gile slow pakcik ni dayung smpan nih. orang bercinta sesuai lahh naek ni. :)




memang saje rotate untuk senaman leher anda.! nih la ank buah aku, anak kpd akak aku. comel kann.? hehe. 


oke lah. tu jaa. na p lunch. bye :)

p/s : nothing to display -.-"

4 comments:

aziera tarmizi said...

ble kte lak nak lepak genting dohh?
sumpahh rindu :(

..misz syidot.. said...

comel2..hehe..xajak pun..haha

..: Cik Qila :.. said...

@ziera : ak oke ja. da kaw suh ak blanja, ta jadi lahh.! haha.

..: Cik Qila :.. said...

@..misz syidot.. : na ajak, tapi ta sempat. hehe.