Thursday, March 10, 2011

usia.? kenape nak berahsia.

Assalamualaikum reader(s)

entry kali ni agak loser yee. birthday dah lepas baru terkedek-kedek nak hapdate. boooo.!
readers. fyi. on 7th of march 2011,  i'm eighteen.! --> belagak la tuu da besar. kononnya.! 

umur da meningkat. pe boleh buat. tapi muke anjal lagi yee awk. kite belum veteran lagi tw. Alhamdulillah. Allah pnjangkan usie aku. dapat menjalani hidup kat dunia neyh untuk tahun yang ke 18. semoga amal dan ibadat semakin manthop. insyaAllah.

btw, bile cakap pasal birthday, mesti terbayang a cute cake kann. kejutan yang sweet sangat. ouhh mine. loves it. tak terkecuali aku jgak. antara yang aku terima adelah :

  • bangun pagi tengok enfon duluu. da tw, mesti de something. malam saje tidur awal. haha. drama sungguh lahh. seingat ak miscalled de 10, msg de banyak. wish bday lahh tuu. tw da trick korang. hehe.
  •  keluar dari bilik, terpacul wajah ibu tercinta. sweet ouhh pepagi ibu nyanyi lagu epy birthday. waaaahh.! tersentuh hati beta.!
  • dapat birthday wishes yang sangatlahh banyak di fb sampai tercungap-cungap nak reply. -.-" sangat sweet bile kawan2 bagi video chipmunks mnyanyi lgu birthday. sumpa comel.! lagu birthday bhasa korea pon adee.
  • dapat special wish dalam entry Ieqwa. just imagine bile someone create enty and its espcially for you.! omjayyy. tersentuh jiwa tisu aku kowt.
  • Alhamdulillah. tahun ni murah rezeki, sebab dapat hadiah.! harga ta penting. yang penting makna dan keikhlasan disebalik pmberian tuu. tak gituu.?



    nampak comel pulakk. nak pakai p mane ea.? -.-


    dapat 2 ekor anak kucing ney. gebu ouhh. aku bagi name tw. yang kiri name mickey, yang kanan name minnie. aku maen hantammm je jantan betinanya. :))



    keluar je bilik, objek neyh dah terlentok depan pintu bilik. whoaaa.! mekasih ayah. <3



    ingat birthday ak, ak laa paling special kann. tengok2 ibu aku pun dapat jgk. 1 set lagi tuu.! oke ayah, qila jeles. hehe.





    de lagi stuff yang kecik2 macam silver bracelets, shawl, tudung. tak perlu publish kowt. huhu. btw, terima kasih kat semua yang bagi aku segala macam bende kan. anda semua sungguh maniss.! mekasih daun keladi, tahun depan bg la lagi. wahh.! ta malu , mintak lagi kann. err. errr.




    p/s: act, ak dengar2 de orang nak bagi hadiah lagi. but thru postage. mane ea ta sampai2 lagi.? = ="

    3 comments:

    wanythyra. said...

    Laa , da lewat na wish ny ~ tp na juga wish .
    Epy be lated bufday .
    Sweet 18 ?
    SPM leaver la ny kan ?
    wish U luck ! Doakan kejayaan bersama

    ..: Cik Qila :.. said...

    goshh. mekasih. hehe. yup2. u pn SPM leaver jgk.? gd luck for all the SPM leavers 2010. :))

    §¥åïññïê¥ þúrþlê Lövêr said...

    hdiah thru postage ?
    ckp kt sp nieee ?
    HAHA .
    trse Ouh !
    bg alamat umaaa akx cpadd !
    hee .
    bg kt inbOx ! hee .